cropped-IMG_1447-1.jpg

Lite om läget.

Vi har i denna torra kalla och virusdrabbade vår skjutit upp en hel del av verksamheten med ensembler. Det gäller både spelmanslaget Happy, Sundborns Sinfonietta och Sundborns Celloensemble. Vi börjar igen så fort vi kan. För att ha något att se fram emot planerar vi då för Ton&Tanke i det gröna, nere på Stora Hyttnäs. Riktigt vad det blir vet vi inte, men trevligt blir det!

När det gäller sommarens kurser tar vi en vecka i sänder. Vi hoppas att läget förbättrats så att vi kan ge både Intensivkurs för nybörjare i maj, samspelskursen i juni och Folk&Barock i augusti. Det går bra att anmäla sig till kurserna – och att betala i anslutning till kursstart, när vi säkert vet att den kommer att ges. Men skicka gärna in anmälan om ni inte redan gjort det.

När det gäller undervisning har vi nu en mix av lektioner på distans och vanliga. Alla Stockholmselever på Sensus har distansundervisning för att undvika resande. I övrigt lagar vi efter läge. Det fungerar bra med lektioner via dator och alla som vill kan välja den varianten. Det enda som inte fungerar är samspel. Det får vi vänta med ett litet slag.

Var rädda om varandra och håll fast glädjen i musiken!