IMG_3446

 

 

Intensivhelg för nybörjare /cello  

Den här kursen passar både den som inte spelat alls och nybörjare som provat lite men behöver hjälp med grunderna. Vi lägger mycket tid på att hålla instrument och stråke, få alla fingrar på plats i första läget och spela enkelt komp till en  melodi. Tag med eget instrument.
Vi kommer också att prata en del allmänt om instrument och stråke, vad man behöver tänka på i själva handhavandet och lite allmän cellokunskap.

Plats:  Hedströmsvägen 11 i Sundborn,  ett stenkast från Carl Larssongården.
Boende finns att boka i byn.

Mat: Vi lagar mat och äter tillsammans. Det brukar bli mycket vegetariskt, med ett eller annat undantag. Fikar gör vi när det är dags.

Tid: Vi samlas till middag på fredag 18.00 och beaktar oss. Undervisningen börjar lördag morgon och slutar söndag efter middagen.

Kostnad: 3000:- för kurs och kost. Betalas till bg 768-3733 i när man fått bekräftelse på att man är antagen. Boendet betalas separat, direkt till hyresvärden.

Anmälan och allmänna villkor: Anmälan sker per mejl eller telefon. Du får en bekräftelse på att du är antagen per mejl. Anmälan är bindande, men det går att ångra sig 14 dagar efter det att man fått bekräftelsen. Skulle du bli allvarligt sjuk och inte kunna delta, får du tillbaka kursavgiften, så när som på 500:-. Om vi skulle tvingas ställa in kursen, betalar vi självklart tillbaka hela kursavgiften.