Purcells kanon i pianoskogen

Purcells kanon i ”pianoskogen”

IMG_2905

Låt- och blåbärskurs för fiol och cello 
Det här är en kurs för dig som har spelat fiol eller cello ett par år och kan grunderna. Vi jobbar med enkla stycken, grundläggande teknik och samspel i stämmor. Tempot är sansat men intensiteten hög. Vi spelar mycket tillsammans, men du får också tid att öva på egen hand. Undervisningen sker både på gehör och med noter.

 

 

Allmän information

Plats: Hedströms väg 11 i Sundborn. Där spelar vi och äter tillsammans.

Boende: Rum/bäddar att hyra hittar man på hemsidan för Sundborns socken: www.sundborn.com. (Gå in under turism och klicka på boende.)

Mat: Vi äter alla måltider tillsammans på Hedströmsvägen. Frukosten står på bordet när man kommer på morgonen, lunch lagar kursdeltagarna i olika matlag. Alltid soppa. Middag brukar Pelle och/eller jag (Elisabeth) ordna fram. Det brukar bli mycket vegetariskt, med ett eller annat undantag. Fikar gör vi när det är dags.

Tid: Vi samlas till middag på onsdagen och slutar med lunch på söndagen. Då hinner alla komma både hit och hem med olika färdmedel. Tåg går till Falun och med lite tur ansluter buss till Sundborn. Annars kan man kanske dela på en taxibuss. Eller på annat sätt samordna resandet.

Kostnad: 3900:- för kurs och kost. Betalas till bg 768-3733 i när man fått bekräftelse på att man är antagen. Boendet betalas separat, direkt till hyresvärden.

Anmälan och allmänna villkor: Anmälan sker per mejl eller telefon. Du får en bekräftelse på att du är antagen per mejl. Anmälan är bindande, men det går att ångra sig 14 dagar efter det att man fått bekräftelsen. Skulle du bli allvarligt sjuk och inte kunna delta, får du tillbaka kursavgiften, så när som på 500:-. Om vi skulle tvingas ställa in kursen, betalar vi självklart tillbaka hela kursavgiften.